TOTAL-LEVERANDØR I SPÅNTAGENDE BEARBEJDNING MED 100% PRÆCISION PÅ BÅDE EMNER OG LEVERING.

Følg Deres egen produktion

Her kan De logge direkte ind i NFI’s OKS-system (Operations Kontrol Specifikation) og se hvor i produktionen ordren befinder sig og samtidig kan De se resultaterne af de del-test og kontroller vi løbende udfører.

Brugernavn
Adgangskode

Ledige stillinger
NFI søger en ny kollega med de rette kvalifikationer til at indgå i vores Fræseteam, til en stilling med stor frihed og garanti for udfordringer! 

 

Arbejdet:

Består af programmering og opstilling af vores CNC fræsere og robotter, samt optimering af eksisterende programmer og processer. Vores primære opgaver er i aluminium og rustfrit stål, mend du vil blive præsenteret for alt fra plast, til de helt eksotiske materialer.

Du vil tilgå et team af dygtige opstillere med et nærmest familiært sammenhold, der forstår at knække de komplicerede opgaver sammen. Du vil derfor også være i gode hænder når det kommer til oplæring.

 

Som den idéelle kandidat:

Besidder du et svendebrev fra et af de tekniske fag som Industritekniker, Finmekaniker, Værktøjsmager eller Maskinarbejder og har erfaring med CNC fræsning og CAM programmering. 

Du sætter en ære i at være med til at producere nogle af de bedste produkter indenfor branchen og det forventes at du har en naturlig sans for kvalitet med i bagagen. 

Du tager initiativ og kan arbejde selvstændigt, men besidder også gode sociale egenskaber, er kollegial og kan både dele ud af din viden og tage imod råd når de komplicerede opgaver kræver at der løftes som et team. 

Erfaring med robotprogrammering er et plus, men kan du krydse alle andre felter end dette af, skal vi nok lære dig det. 

  

NFI A/S:

Er en veletableret virksomhed i konstant udvikling. Vi er beliggende kun et stenkast fra afkørsel 38 på e47 og i nærheden af busforbindelser til både Næstved og Køge station.

Vi er en high-end leverandør af drejede og fræsede præcisions emner til bla. Medico og Dentalindustrien og har siden 1994 været en vigtig del af mange spændende projekter i hele verden. Hos NFI gør vi meget ud af det sociale, vi har derfor fælles morgenmad hver fredag, flere årlige sammenkomster og vi tænder ofte op i grillen i frokostpausen.

 

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning, som du bedes sende til e-mail: HT@nfi.dk (MRK: CNC opstiller)

NFI A/S ∙ Centervej Syd 1 ∙ DK-4733 Tappernøje ∙ Danmark ∙ Tlf. +45 5577 0307 ∙ Fax +45 5577 0337

Dudal Webdesign