TOTAL-LEVERANDØR I SPÅNTAGENDE BEARBEJDNING MED 100% PRÆCISION PÅ BÅDE EMNER OG LEVERING.

Følg Deres egen produktion

Her kan De logge direkte ind i NFI’s OKS-system (Operations Kontrol Specifikation) og se hvor i produktionen ordren befinder sig og samtidig kan De se resultaterne af de del-test og kontroller vi løbende udfører.

Brugernavn
Adgangskode

Industriel produktion
Teknologi

Til serieproduktion såvel som enkeltopgaver og prototyper anvendes i vid udstrækning det nyeste i CAD-CAM og CNC maskiner hvor medarbejdernes største force er engagement og know-how fra tusindvis af forskellige opgaver og problemstillinger. Vores bearbejdningsteknikker og erfaring indenfor skæreteknologi er unik og resulterer i et optimalt pris / kvalitet forhold.

Diversitet

For at være konkurrencedygtig i mange emnetyper har vi sammensat maskinparken med en lang række forskellige CNC- bearbejdningsmaskiner. Derfor kan vi vælge den optimale spåntagende maskine til den specifikke opgave
hvilket sikrer en yderst konkurrencedygtig pris.

Systematik

Som systemleverandør kan vi bla. tilbyde efterbehandling, færdigmontage og emballering af emner, hvor alle enkeltkomponenter kontrolleres forud. Dette sikrer en problemfri produktion videre i processen frem til sluttesten af det endelige produkt.

NFI A/S ∙ Centervej Syd 1 ∙ DK-4733 Tappernøje ∙ Danmark ∙ Tlf. +45 5577 0307 ∙ Fax +45 5577 0337

Dudal Webdesign