TOTAL-LEVERANDØR I SPÅNTAGENDE BEARBEJDNING MED 100% PRÆCISION PÅ BÅDE EMNER OG LEVERING.

Følg Deres egen produktion

Her kan De logge direkte ind i NFI’s OKS-system (Operations Kontrol Specifikation) og se hvor i produktionen ordren befinder sig og samtidig kan De se resultaterne af de del-test og kontroller vi løbende udfører.

Brugernavn
Adgangskode

Profil
Historien...

Nordisk Finmekanik Industri A/S, blev stiftet i 1994 af Henrik Thomsen på Skallegårdsvej i Næstved. I 2005 blev pladsen for trang og hele virksomheden flyttede til det næsten nye og meget spændende byggeri på Centervej Syd i Tappernøje med den centrale placering få hundrede meter fra motorvej E45.

I 2011 udvidede virksomheden med en ny produktionshal indrettet med 24m² renrum og dedikeret fremstilling af komponenter til "medical device" sektoren.

I 2024 Nordisk Finmekanik Industri A/S bliver en del af virksomhedsfamilien under AKJ Industri www.akj-industri.dk.

Idégrundlaget...

NFI har siden starten haft det klare mål, at fremstille kvalitetsemner i spåntagende bearbejdning til yderst konkurrencedygtige priser. Dette gøres gennem velmotiverede og veluddannede medarbejdere, der betragtes som virksomhedens vigtigste ressource, kombineret med en moderne og højteknologisk maskinpark. Det har sammen med en stram produktionsstyring og en effektiv kvalitetskontrol sikret NFI en solid position som underleverandør for en lang række danske og udenlandske producenter.

Et medlem af AKJ Industri sammen med

NFI A/S ∙ Centervej Syd 1 ∙ DK-4733 Tappernøje ∙ Danmark ∙ Tlf. +45 5577 0307 ∙ Fax +45 5577 0337

Dudal Webdesign